Tomteflicka med katt

215 kr

Kategori:

Beskrivning

I år var året jag skulle hitta på en ny tomte. Jag funderade och jag tänkte, jag grubblade men jag kunde för mitt liv inte komma på någon idé för en ny tomte.

Jag visste ju att jag har ett konstnärligt begåvat barnbarn som utbildar sig inom grafisk design. Jag skickade ett sms till henne om min idétorka och efter ett par dagar fick jag mail med en bild som Jenna målat. En bild som föreställde en katt som stryker sig mot en tomteflickas kjol.

Där fick jag idén som jag sökt men inte hittat! Jag vidareutvecklade den och nu har vi en tomteflicka med katt och för säkerhets skull även en liten korg.

Det var alltså fjärde generationen Yourstone som hittade idén till den nya tomten. Jenna Yourstone, kom ihåg det namnet!

Ytterligare information

Vikt105 g
Dimensioner5 × 4.5 × 8.5 cm
Modellår

Idé

Utförande

,

Färg på katt

Svart, Vit

Du kanske också gillar …

Genom att fortsätta använda vår webbplats godkänner du att vi använder cookies för att förbättra och anpassa ditt besök. Mer info

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng