Frakt från 34 kr!

Fraktkostnaden baseras på beställningens vikt och beräknas i kassan innan du betalar.

Klicka på bilderna nedan för att handla

Handmålade studentfigurer i keramik.

Fira studenten med en tidlös gåva!

Våra keramikfigurer, designade av Irma Yourstone på på 1970-talet, har blivit en tidlös symbol för firandet av studenten. Varje figur är unikt handmålad med omsorg och precision, och du kan välja mellan ljust eller mörkt hår. Beställ din studentfigur idag och säkra ett minne för livet till någon du håller kär!

Tomtefamiljen

Tomtefamiljen från Storskogen

Dessa välkända figurer har funnits sedan 1942 och är nu en svensk hantverksklassiker. Med Tomtefamiljen från Storskogen har formgivaren Irma Yourstone måhända rört vid något i den svenska folksjälen. Att samla till en hel tomtefamilj har blivit till en tradition i många svenska hem.

Pepparkaksfigurer

Pepparkaksfigurer

Pepparkaksfigurerna hette från början bara Gubbe och Gumma och var målade i lite olika färger. De figurerna hade ingen egen karaktär och blev ingen succé alls. Men nu är det andra bullar om man säger så.

Övrigt

Övrigt

Vykort och sillåda

Två brudpar i mörkt och ljust hår. Handmålade keramikfigurer.

Brud och brudgum

Dessa unika figurer är perfekta för att hylla kärlekens stora dag. Med bröllopssäsongen runt hörnet är det den perfekta tiden att beställa en tidlös present som varar en livstid. Ge bort en gåva som bevarar kärlekens ögonblick – beställ ditt brudpar idag!

Vårfigurer

Vårfigurer

Våren är en hektisk tid. Det är mycket som skall hinnas med innan sommaren gör sitt inträde. Man konfirmeras, man tar sin examen och man kanske gifter sig. Här kan du se våra handmålade keramikfugurer för varje tillfälle; brud och brudgum, sjuksköterska, studenfigurer och konfirmander.

Luciatåget

Luciatåget

Lucia med sitt följe lyser upp det nordiska vintermörkret i december. Dessa figurer har funnit lika länge som tomtefamiljen men kanske har kommit lite i skuggan av den.

Prislista

Här kan du ladda ner en utskrivbar prislista av alla figurer i PDF-format. Perfekt för att kryssa av de figurer du redan har i din samling.