Frakt från 34 kr!

Fraktkostnaden baseras på beställningens vikt och beräknas i kassan innan du betalar.

Klicka på bilderna nedan för att handla

Tomtefamiljen

Tomtefamiljen från Storskogen

Dessa välkända figurer har funnits sedan 1942 och är nu en svensk hantverksklassiker. Med Tomtefamiljen från Storskogen har formgivaren Irma Yourstone måhända rört vid något i den svenska folksjälen. Att samla till en hel tomtefamilj har blivit till en tradition i många svenska hem.

Pepparkaksfigurer

Pepparkaksfigurer

Pepparkaksfigurerna hette från början bara Gubbe och Gumma och var målade i lite olika färger. De figurerna hade ingen egen karaktär och blev ingen succé alls. Men nu är det andra bullar om man säger så.

Övrigt

Övrigt

Vykort och sillåda

Luciatåget

Luciatåget

Lucia med sitt följe lyser upp det nordiska vintermörkret i december. Dessa figurer har funnit lika länge som tomtefamiljen men kanske har kommit lite i skuggan av den.

Vårfigurer

Vårfigurer

Våren är en hektisk tid. Det är mycket som skall hinnas med innan sommaren gör sitt inträde. Man konfirmeras, man tar sin examen och man kanske gifter sig.

Prislista

Här kan du ladda ner en utskrivbar prislista av alla figurer i PDF-format. Perfekt för att kryssa av de figurer du redan har i din samling.

Genom att fortsätta använda vår webbplats godkänner du att vi använder cookies för att förbättra och anpassa ditt besök. Mer info

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng