Vi ändrar oss beträffande namntomten. Jag har för lite att göra och blir då otålig och gnällig på min omgivning. Och det vill jag ju inte. Vi börjar göra den redan nu så att ni kan köpa den till jul.

Beträffande färgen på paketet så passar inte grönt ihop med tomtens grå (som det är lite blått i). Därför blir det fortsatt blått. Men namntomten blir utan årsstämpel från GBG 70 (1946-2016).

Nio tecken får plats på bredden. Ordet “Till” ingår + ett hjärta eller stjärna i övre högra hörnet på paketet. Då texten måste skrivas efter beställning kommer namntomten endast gå att köpa här på hemsidan, alltså inte direkt i Tomtebo. Men vi har nu lagt till ett gratis fraktsätt “Hämta i Tomtebo” som ni kan välja om ni vill hämta beställningen i Tomtebo.

Namntomten kommer att kosta som övriga tomtar med tillbehör, dvs 215 kr och redan nu har vi hunnit trycka och måla en första omgång.

Vi bjuder på texten.

Hälsningar,
Bengt Yourstone

Tomtepojke med julklapp namnad - keramikfigurer från Yourstone Keramik

Gammaldags julmarknad på Lilla Torg Halmstad

Även i år kommer Halmstad City ställa ut en gammaldags julmarknad på Lilla Torg söndag 11 december kl. 12:00 – 16:00. 

 Vi i Tomtebo brukar ju ha stängt på söndagar men det här eventet är ett så trevligt initiativ av Halmstad city och utställarna att vi också vill delta. 

Så trevligt att Tomtebo får sällskap på Lilla torg i Halmstad! 

Vi har alltså söndag 11 december kl. 12:00 – 16:00. 

VÄLKOMNA!