Fler och fler använder mobiler och surfplattor för att surfa på internet och nu har vi byggt en ny hemsida som anpassar sig automatiskt till dessa enheter. Vi har även gjort det smidigare att handla i webbshoppen från datorn.

Alla som registrerade sig på den gamla hemsidan ska kunna komma åt sina konton här med samma uppgifter samt se eventuella tidigare beställningar.

Andra nyheter är bl.a. följande:

Frakt från 28 kr!

Många kunder beställer endast en eller två figurer och som en följd av detta har vi nu bytt fraktsätt så att frakten endast kostar från 28 kr. Fraktkostnaden baseras fortfarande på vikt men ni kan alltid se den totala kostnaden i kassan innan ni betalar.

Smidigare betalning och nya betalsätt

Kortbetalning

När du betalar med kort fyller du nu i dina kortuppgifter direkt på vår hemsida för att göra det ännu enklare. Dina kortuppgifter krypteras och skickas över en säker anslutning och vi sparar inga kortuppgifter.

Bankbetalning

Vid bankbetalning stannar du nu också kvar på din hemsida när du genomför din betalning. Med bankbetalning kan du föra över pengar direkt via din internetbank från de allra flesta svenska banker.

Faktura

Vi erbjuder nu även fakturabetalning genom Mondido och Collector. När ni väljer detta alternativ skickas ni vidare till Mondido där ni sedan slutför köpet.

Förskottsbetalning

Vi har valt att återinföra förskottsbetalning som ett alternativ där ni för över pengar till vårt plusgirokonto innan vi skickar beställningen.

Snabbare visning

Vi har bytt webbhotell då vår gamla hemsida vid en del tillfällen var väldigt långsam, nu bör sidorna ladda snabbare!

Vi hoppas att ni gillar vår nya hemsida! Har ni förslag på förbättringar eller om något inte fungerar som det ska så får ni gärna skriva detta i gästboken eller skicka ett e-postmeddelande till [email protected]

Fri frakt – Ange rabattkod “nyhemsida”

Vi firar vår nya hemsida med att ge ut en rabattkod som ger fri frakt fram t.o.m. sista april. Ange följande kod i kassan innan du betalar för att få fri frakt: nyhemsida