I år är sista gången Yourstone Keramik kommer att finnas på julmarknaden i Nordstan. Reglerna är ju sådana att konsthantverkaren själv måste sälja sina produkter där och det tycker jag är bra. Men åren tar ut sin rätt. Jag är 74 år och trappar nu ner genom att fr.o.m. nästa år endast sälja våra julfigurer i Halmstad OCH PÅ POSTORDER till hela Sverige.

Vi fortsätter alltså tillverkningen av våra julfigurer som vanligt. Vi vill ju inte svika våra kunder i fortsättningen heller. Framtiden är tryggad för tomtarna genom att min dotter Louise Yourstone i samarbete med min son Johan så småningom kommer att fortsätta verksamheten efter mig.
Fast i år ses vi i Nordstan. Välkomna dit!

Hälsningar
Bengt Yourstone

Genom att fortsätta använda vår webbplats godkänner du att vi använder cookies för att förbättra och anpassa ditt besök. Mer info

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng